Šī meitene piedzima ar divām liekām kājām uz muguras, bet ārsti varēja labot situāciju!

Kad Dominikas māte bija stāvoklī, ārsti teica, ka viņai būs dvīņi. Tomēr laika gaitā kļuva skaidrs, ka viens dvīnis ir vāji attīstīts, un tā pastāvēšana ir pilnībā atkarīga no māsas.

Parazītdvīnis mātes dzemdē burtiski iesakņojās uz Dominikas ķermeņa, izraisot iegurņa un kāju izvirzīšanos uz āru no viņas mugurkaula. Šis neattīstītais dvīnis bija ne tikai dzīvotnespējīgs, bet arī apdraudēja savas māsas dzīvību. Dominikas plaušas un sirds nebija spējīgas uzturēt teju divus ķermeņus.

Lai noņemtu parazitāro dvīni, nepieciešama reta un sarežģīta operācija, ko var veikt tikai Amerikā. Organizācija Children’s Medical Missions West ievietoja Dominikas fotogrāfiju Facebook, kopā ar viņas ģimeni lūdzot, lai Čikāgā pieteiktos ģimene, kas rūpētos par šo jauko meitenīti divus mēnešus.

Kad Nensija Subba ieraudzīja organizācijas ierakstu Facebook, viņa nekavējoties pieteicās: “Mēs dzīvojam Čikāgā, 15 minūšu attālumā no Luterāņu galvenās slimnīcas. Jums joprojām ir nepieciešama ģimene? Mans vīrs un es, kā arī mūsu divas adoptētās meitas, kurām ir 9 un 14 gadi, sapņojam palīdzēt Dominikai.”

Pēc kāda laika Subbu ģimene tika apstiprināti kā “pagaidu vecāki”, un pauda gandarījumu par meiteni savā mājā. Pēc tam, kad kaimiņi uzzināja par Dominikas stāstu, Subbu mājas uzreiz piepildījās ar autiņiem, salvetēm, bērnu pārtiku, apģērbu un daudzām citām lietām.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru